VIL DU BLI FRANCHISETAKER I AROI ASIA?

Aroi Asia Thai Kitchen er et norsk franchisekonsept med fokus på det asiatiske kjøkken, og vi tilbyr både take away og catering til små og store selskaper. Vår filosofi er å tilby autentiske smaker fra østen til den norske gane. Vi bruker en kombinasjon av lokale kvalitetsråvarer og eksotiske grønnsaker og smaker i våre retter, og kunden kan tilpasse styrkegrad og velge hvilket kjøtt de ønsker. Kundens opplevelse av å kunne tilpasse måltidet sitt står sentralt i vårt konsept. Vi legger stor vekt på opplæring av både franchisetakere og ansatte, både for å føle seg trygge i konseptet og rutinene og slik at kundene kan være trygge på hva de får når de handler hos Aroi Asia Thai Kitchen.

6.-Bhamee-pad-prig-poa_cropped-280x280

Våre utsalgssteder har blitt svært populære på kort tid, og vi er ikke i tvil om at det skyldes en kombinasjon av våre tre sterkeste sider; gode råvarer, autentiske smaker fra østen og våre blide og arbeidssomme ansatte som jobber for at hvert enkelt måltid skal bli en god opplevelse for kunden.

24-scampi-bacon-ananas-cropped
Namsos2-280x280

Hva innebærer franchise?

Franchising innebærer et nært samarbeid mellom to selvstendige virksomheter, franchisegiver og franchisetaker. Franchisegiveren har utviklet standarder for etablering og drift av lokale virksomheter under et felles navn, mens franchisetakeren står for driften av virksomheten og bidrar med personlig initiativ, skaperlyst og kunnskap om lokale forhold. Franchise er frihet satt i system – det er effektivt og krever liten administrasjon.

Som franchisetaker er du selvstendig næringsdrivende, men du må kunne etterleve konseptet og filosofien som franchisegiver leverer. Vår viktigste oppgave som franchisegiver er å bidra til å gjøre deg som franchisetaker god på drift. Det stilles store krav til ansvarlighet for begge parter.

Kjenner du deg igjen i disse egenskapene?

  • entusiasme for Aroi Asia® Thai Kitchen sitt konsept og merkevare
  • liker å jobbe med mennesker
  • grunnleggende økonomisk kunnskap og forståelse
  • liker å ta ansvar og lede andre

Bli en del av Aroi Asia-familien!

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har stå-på-vilje og er ansvarsbevisst, som har lyst til å drive selvstendig men vil redusere egen risiko, og vi kan friste med at her kommer man til «dekket bord». Litt forenklet sagt trenger du bare et eget foretak og å åpne luka eller døra, så har vi tatt oss av resten.

Vårt konsept er one stop og kommer komplett, og franchisegiver stiller med fullt utstyrt og ferdig dekorert utsalgssted, gunstige konsernavtaler med leverandører, faste leveransedager, enkelt internt bestillingssystem, ferdig installert kassesystem, integrert bestillingsapp, webside med nettbestilling av take away og catering, regnskap og revisjon, markedsføringsmateriale, deltakelse i sentrale markedsføringskampanjer, komplett HMS-system med rutiner og beskrivelser som oppdateres jevnlig, beskyttet design, beskyttet varemerke, og sist men ikke minst; alle oppskrifter. Franchisetaker forplikter seg gjennom en franchiseavtale til å følge rutiner og leverandøravtaler og sentrale retningslinjer for drift og markedsføring. Alle priser fastsettes sentralt. Full opplæring vil bli gitt, og personlig egnethet er viktigere enn formell utdanning.

Fyll inn dine opplysninger i kontaktskjemaet i dag, så kontakter vi deg for mer informasjon eller en uforpliktende prat!

Dagligvare-280x280
Levanger-skrå-280x280